Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από θλάση κι έμεινε αρκετές ημέρες εκτός προγράμματος, ωστόσο, από σήμερα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι «πράσινοι» είχαν διπλή προπόνηση μετά το ρεπό της Κυριακής, με τον Τσαρτσαρή να κάνει κάπως πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους, αλλά δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας ανεβάζουν στροφές ενόψει του τουρνουά της Σόφιας, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και το Σάββατο μία εκ των Λουκόιλ Ακαντέμικ ή Μπαρτσελόνα (θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των δύο αναμετρήσεων).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.