Ψάχνει λεφτά για την ΑΜΚ του ΠΑΟ ο Αλαφούζος
Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (6 εκατ. ευρώ) «τρέχει» εδώ και λίγες ημέρες και ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του με επιχειρηματίες προκειμένου να βρει 3,1 εκατ. ευρώ που χρειάζεται για να καλυφθεί το ποσό της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στην ΑΜΚ.
Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (6 εκατ. ευρώ) «τρέχει» εδώ και λίγες ημέρες και ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του με επιχειρηματίες προκειμένου να βρει 3,1 εκατ. ευρώ που χρειάζεται για να καλυφθεί το ποσό της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στην ΑΜΚ.
Αυτό άλλωστε είναι το ποσοστό που αναλογεί στην ΠΣ, αφού πλέον είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Για αυτό το λόγο ο Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές με επιχειρηματίες και γνωστούς Παναθηναϊκούς ώστε να μαζευτούν τα συγκεκριμένα χρήματα. Από το περιβάλλον του κ. Αλαφούζου πηγάζει αισιοδοξία πως αυτά τα χρήματα θα μαζευτούν και θα προχωρήσει κανονικά το πλάνο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442