Λαϊκή Τράπεζα : Διευκρινίσεις για τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο
Σε διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αποχώρηση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Παναγιώτη Κουννή από την Τράπεζα προχώρησε η Λαϊκή Τράπεζα (Cyprus Popular Bank), κατόπιν υπόδειξης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα ενημερώνει ότι, επί του παρόντος, δεν υπάρχει οτιδήποτε προς ανακοίνωση. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Σε διευκρινίσεις σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αποχώρηση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Παναγιώτη Κουννή από την Τράπεζα προχώρησε η Λαϊκή Τράπεζα (Cyprus Popular Bank), κατόπιν υπόδειξης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα ενημερώνει ότι, επί του παρόντος, δεν υπάρχει οτιδήποτε προς ανακοίνωση.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.