Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Φιλιππίδη με 5.80 στο επί κοντώ
Το φράγμα των 5.80μ κατάφερε να σπάσει ο Κώστας Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια του Diamond League της Λωζάννης, με τον 26χρονο πρωταθλητή να βελτιώνει σε διάστημα μιας εβδομάδας το πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς εφτά βράδια πριν στο Λαντάου της Γερμανίας είχε ξεπεράσει τα 5.76μ.
Το φράγμα των 5.80μ κατάφερε να σπάσει ο Κώστας Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια του Diamond League της Λωζάννης, με τον 26χρονο πρωταθλητή να βελτιώνει σε διάστημα μιας εβδομάδας το πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς στο Λαντάου της Γερμανίας είχε ξεπεράσει τα 5.76μ.
Ο Κώστας Φιλιππίδης, πέρασε με την πρώτη τα 5.55μ, με τη 2η τα 5.70μ και με την 3η τα 5.80μ.
Μάλιστα πήρε την 4η θέση, αλλά και οι πρώτοι τρεις της κατάταξης στα 5.80 σταμάτησαν, με τον Γάλλο Ολυμπιονίκη Ρενό Λαβιλενί να παίρνει την πρώτη θέση γιατί πέρασε αυτό το ύψος, αλλά και όλα τα προηγούμενα, με την πρώτη προσπάθεια.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Οι «μάχες» που ακολουθούν είναι πολλές και ο Μπαρτζώκας κέρδισε χθες πολλά με την επιλογή του Χολ στην δωδεκάδα των πρωταθλητών, αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Λαρεντζάκη
Ο Νεϊμαρ αποκάλυψε την ανθρώπινη πλευρά του, αποκαλύπτοντας ότι δεν έζησε παιδικά χρόνια όπως τα περισσότερα παιδιά, ενώ τόνισε πως βιώνει όλα τα συναισθήματα που βιώνει ένας απλός άνθρωπος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας