Οι Κινέζοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Ντρογκμπά
Ενθουσιώδη υποδοχή στο αεροδρόμιο της Σανγκάης επεφύλασσαν στον Ντιντιέ Ντρογκμπά περίπου 300 φίλαθλοι οπαδοί. Οι Κινέζοι οπαδοί είχαν κατακλύσει από νωρίς το αεροδρόμιο της πόλης με πολλούς από αυτούς να φοράνε ήδη φανέλες με τον αριθμό 11 στην πλάτη που έφεραν το όνομα του Ντρογκμπά. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την κινεζική ομάδα και θα αμείβεται με περίπου 250 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.
Ενθουσιώδη υποδοχή στο αεροδρόμιο της Σανγκάης επεφύλασσαν στον Ντιντιέ Ντρογκμπά περίπου 300 φίλαθλοι της Σάνγκαη Σενχούα. Οι Κινέζοι οπαδοί είχαν κατακλύσει από νωρίς το αεροδρόμιο της πόλης με πολλούς από αυτούς να φοράνε ήδη φανέλες με τον αριθμό 11 στην πλάτη που έφεραν το όνομα του Ντρογκμπά.
Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την κινεζική ομάδα και θα αμείβεται με περίπου 250 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.
Ο 34χρόνος στράικερ θα έχει ως παρτενέρ του στην επίθεση τον παλιό του συμπαίκτη στην Τσέλσι, Νικόλα Ανελκά, που αγωνίζεται εδώ και λίγους μήνες στην Σανγκάη Σενχούα.
Η κινέζικη ομάδα περιμένει πολλά από τον Ντρογκμπά αφού παρά τα πολλά χρήματα που έχει δαπανήσει και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος της κινεζικής σούπερλιγκας.
Ντρογκμπά: «Δεν ήρθα για τα λεφτά στην Κίνα»
Λίγη ώρα αργότερα, ο Ντρογκμπά παρουσιάστηκε επισήμως ως παίκτης της Σανγκάη Σενχούα και τόνισε ότι τα λεφτά δεν έπαιξαν τόσο μεγάλο ρόλο στην απόφαση που πήρε να μετακομίσει στην Κίνα:
«Αποφάσισα να έρθω στην Κίνα γιατί ο πρόεδρος με προσέγγισε πολύ σωστά. Είναι μία νέα πρόκληση και να είστε σίγουροι πως τα λεφτά δεν έπαιξαν ρόλο», είπε αρχικά ο Ντρογκμπά και πρόσθεσε:
«Θέλω να δείξω στους Κινέζους την κουλτούρα της πατρίδας μου και να πάρω και εγώ από τη δική τους».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.