Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μπατίστ και του το δείχνει
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην υποβολή βελτιωμένης πρότασης στον Μάικ Μπατίστ, καθώς οι «πράσινοι» επιθυμούν ο Αμερικανός σέντερ να παραμείνει στο «τριφύλλι». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του προτάθηκε η υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου με αποδοχές 2.000.000 δολαρίων.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην υποβολή βελτιωμένης πρότασης στον Μάικ Μπατίστ, καθώς οι «πράσινοι» επιθυμούν ο Αμερικανός σέντερ να παραμείνει στο «τριφύλλι».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του προτάθηκε η υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου με αποδοχές 2.000.000 δολαρίων.
Ο Μπατίστ, που έχει πρόταση και από την τουρκική Φενέρμπαχτσέ, έχει πλέον και αυτή του Παναθηναϊκού και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να δώσει την απάντησή του.
Πάντως το γεγονός ότι δεν προχωράει προς το παρόν τις συζητήσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται γι αυτόν, δείχνει και την πρόθεσή του να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στους «πράσινους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φειδίας Παναγιώτου: Ερευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
