Πολύωρη ήταν η μάχη με τις φλόγες που έδωσαν οι πυροσβέστες στην Αιγιαλεία της Αχαΐας, όπου υπήρξε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Κορίνθου-Πατρών. Το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στο 38οχλμ Σουνίου-Λαγονησίου, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Πολύωρη ήταν η μάχη με τις φλόγες που έδωσαν οι πυροσβέστες στην Αιγιαλεία της Αχαΐας, όπου υπήρξε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Κορίνθου-Πατρών.
Στο σημείο έσπευσαν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 24 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.
Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, που δυσχεραίναν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Φωτιά ξέσπασε και σε δασική έκταση στο 38οχλμ της Σουνίου-Λαγονησίου, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας