Κανένα περιθώριο λαϊκισμού ή εμπορίας ψευδαισθήσεων, δηλώνει ο Ευ.Βενιζέλος
«Οι μέρες έως τις εκλογές είναι ημέρες στοχασμού, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λαϊκισμού, δημαγωγίας, αλαζονείας και εμπορίας ψευδαισθήσεων» δήλωσε μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Ζητάμε από τους πολίτες να σταθμίσουν τα γεγονότα με το βλέμμα στο μέλλον. Εμείς προτείνουμε συγκεκριμένα και εφικτά πράγματα που δίνουν αισιοδοξία και προοπτική» κατέληξε.
Οι μέρες έως τις εκλογές είναι ημέρες στοχασμού, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λαϊκισμού, δημαγωγίας, αλαζονείας και εμπορίας ψευδαισθήσεων, δήλωσε μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Ζητάμε από τους πολίτες να σταθμίσουν τα γεγονότα με το βλέμμα στο μέλλον. Εμείς προτείνουμε συγκεκριμένα και εφικτά πράγματα που δίνουν αισιοδοξία και προοπτική» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο
- Το Ιράν «στέκεται» στον πόλεμο με όπλο την «οικονομία της αντίστασης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442