Εγκρίθηκε από την ΕΕ η προσωρινή ενίσχυση του ΤΤ για την εξαγορά της TBank
Οι Aρχές ανταγωνισμού της ΕΕ ενέκριναν προσωρινή κρατική ενίσχυση ύψους 680 εκατ. ευρώ προκειμένου το Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο να εξαγοράσει την TBank. Η τελική απόφαση, ωστόσο, εκκρεμεί λόγω αναδιάρθρωσης του ΤΤ.
Οι Aρχές ανταγωνισμού της ΕΕ ενέκριναν προσωρινή κρατική ενίσχυση ύψους 680 εκατ. ευρώ προκειμένου το Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο να εξαγοράσει την TBank.
Η τελική απόφαση, ωστόσο, εκκρεμεί λόγω αναδιάρθρωσης του ΤΤ.
«Όταν μια μικρή τράπεζα αντιμετωπίζει δυσκολίες, να το πωληθούν υγιή στοιχεία του ενεργητικού και του παθητικού της σε μια μεγαλύτερη τράπεζα είναι συχνά ενδεδειγμένη λύση», δήλωσε ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα Ανταγωνισμού, Χοακίν Αλμούνια.
Σύμφωνα με τον Αλμούνια, το ΤΤ θα πρέπει να προχωρήσει σε ένα νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης ώστε να ληφθεί υπόψη η εξαγορά της TBank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό – Πού θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας
- Συγκρούσεις μεταξύ δύο παρατάξεων ανταρτών στην Κολομβία – Πάνω από 20 νεκροί
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442