Τρεις τραυματίες ο απολογισμός της νίκης της ΑΕΚ
Η επομένη της νίκης της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου - η οποία επέτρεψε στην «Ένωση» να ανέβει στη δεύτερη θέση των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ - έδειξε και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Οι Παντελής Καφές, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Κοντοές «κληρονόμησαν» τραυματισμούς από το ματς της Πέμπτης σε αχίλλειο τένοντα, γόνατο και δικέφαλο, αντίστοιχα.
Η επομένη της νίκης της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου – η οποία επέτρεψε στην «Ένωση» να ανέβει στη δεύτερη θέση των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ – έδειξε και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Οι Παντελής Καφές, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Κοντοές «κληρονόμησαν» τραυματισμούς από το ματς της Πέμπτης σε αχίλλειο τένοντα, γόνατο και δικέφαλο, αντίστοιχα.
Την Παρασκευή δεν γυμνάστηκαν και η κατάστασή τους θα ξεκαθαριστεί το Σάββατο, οπότε ο τεχνικός της ΑΕΚ θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν μπορεί να τους υπολογίζει για το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στο Περιστέρι. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Σιαλμά, που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο Τραϊανός Δέλλας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρά Ανδρουλάκη κατά κυβέρνησης: Ένα στα πέντε νοικοκυριά δεν μπορούν να ζεστάνουν το σπίτι τους
- Γιατί ο Αταμάν «έκοψε» τον Μπόλντγουιν
- Μεγάλη Εικόνα: Φωτίζοντας τις αθέατες πλευρές της επικαιρότητας
- Βανδαλισμούς στον αύλειο χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου καταγγέλλει ο δήμος Χερσονήσου
- Η γη της ελιάς: Μυστικά και απειλές
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA


