Να ψηφίσει ο καθένας ό,τι θεωρεί σωστό κάλεσε ο Στέφανος Μάνος
Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Παγκράτι. Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν σωστό. «Αν ο κάθε πολίτης κάνει ό,τι λέει η καρδιά του, αν κάνει ό,τι θεωρεί σωστό, χωρίς μικροϋπολογισμούς, θα βγει σωστό αποτέλεσμα» δήλωσε.
Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Παγκράτι
Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν σωστό για να βγει σωστό αποτέλεσμα. «Αν ο κάθε πολίτης κάνει ό,τι λέει η καρδιά του, αν κάνει ό,τι θεωρεί σωστό, χωρίς μικροϋπολογισμούς, θα βγει σωστό αποτέλεσμα» δήλωσε.
Ο κ.Μάνος πρόσθεσε ότι αισθάνεται χαρούμενος που έφερε στο κόμμα του νέους ανθρώπους και όπως είπε «αυτό θα μετρήσει».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.