Κατά 25% περικόπηκαν οι μισθοί στην Ελλάδα το 2011 επιβεβαιώνει ο ΟΟΣΑ
Την «εξαΰλωση» των μισθών το 2011 λόγω των μέτρων της σκληρής λιτότητας επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, επισημαίνοντας ότι η βουτιά αυτή επενέφερε τους μισθούς στα επίπεδα του 2006, αλλά παραμένουν κατά δυο-τρίτα υψηλότεροι από τα επίπεδα του 2000. Ειδικότερα, οι μέσες ακαθάριστες αποδοχές υπαλλήλων πλήρους απασχόλησης μειώθηκαν πέρυσι κατά 25,3% εάν συνυπολογιστεί και ο πληθωρισμός. Έτσι οι μέσες καθαρές αποδοχές υποχώρησαν στα 12.530 ευρώ το χρόνο, σχεδόν στο μισό από τις αντίστοιχες στη Γερμανία.
Την «εξαΰλωση» των μισθών το 2011 λόγω των μέτρων της σκληρής λιτότητας επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, επισημαίνοντας ότι η βουτιά αυτή επανέφερε τους μισθούς στα επίπεδα του 2006, αλλά παραμένουν κατά δυο-τρίτα υψηλότεροι από τα επίπεδα του 2000.
Οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα μειώθηκαν κατά 25% πέρυσι εξαιτίας των μέτρων λιτότητας που εφαρμόζει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) την Πέμπτη.
Οι μέσες ακαθάριστες αποδοχές υπαλλήλων πλήρους απασχόλησης μειώθηκαν κατά 23,1% πέρυσι ή κατά 25,3% εάν συνυπολογιστεί και ο πληθωρισμός, ανέφερε η έκθεση.
Οι μέσες καθαρές αποδοχές στην Ελλάδα υποχώρησαν στα 12.530 ευρώ το χρόνο, σχεδόν στο μισό από τις αντίστοιχες στη Γερμανία, ενώ υπολείπονται σημαντικά και αυτών της Πορτογαλίας.
Η βουτιά αυτή των μισθών τούς επανέφερε στα επίπεδα του 2006, αλλά παραμένουν κατά δυο-τρίτα υψηλότεροι από τα επίπεδα του 2000, ένα χρόνο πριν την υιοθέτηση του ευρώ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας