Δεν αλλάζει η απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος επανέλαβε ότι η οικογένεια του θα αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και επιθυμία του είναι να κατακτηθεί το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος επανέλαβε ότι η οικογένεια του θα αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και επιθυμία του είναι να κατακτηθεί το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και για την πρωτοβουλία του αδερφού του Θανάση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Η απόφαση να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο καθώς έχουμε κουραστεί τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το μυαλό μας στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Έχουμε ταυτιστεί με τον κόσμο και θέλουμε να είναι πάντα ο σύλλογος στην κορυφή».
Για το Φάιναλ Φορ της Πόλης: «Θέλουμε να κατακτήσουμε και το 7ο ευρωπαϊκό τίτλο. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους μας που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το Φάιναλ Φορ να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους.».
Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα θέματα που έχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός».
Για την πρωτοβουλία του Θανάση Γιαννακόπουλου να φέρει στο ίδιο τραπέζι Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο: «Θα είμαστε παρόντες όταν μας χρειαστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού και στην επόμενη μέρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνω από 900 σφαίρες: Έρευνα αποδεικνύει πως ο ισραηλινός στρατός «εκτέλεσε εν ψυχρώ» διασώστες στη Ράφα το 2025
- Για ποιους έρχονται δάνεια με επιτόκιο 7% – Όλες οι λεπτομέρειες, πότε ανοίγει η πλατφόρμα
- Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League
- Φαίη Σκορδά: Καμία απάντηση στις φήμες για γάμο – Τα πειράγματα των συνεργατών της
- Πατήσια: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση με μαχαίρι όταν δύο οδηγοί ήρθαν στα χέρια
- «Αξιολύπητος ζηλιάρης»: Απίθανο ξέσπασμα του Λάρκιν για τα σχόλια του Κουτλουάι για τον τραυματισμό του (pics)
