Οι εκλογές επί τάπητος στη συνάντηση Βενιζέλου με Γ.Ραγκούση και Γ.Παπακωνσταντίνου
Η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου με τους Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων και τις ενστάσεις που είχε προβάλλει ο κ. Ραγκούσης δεν συζητήθηκε στη συνάντηση, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας θεωρεί ότι πρόκειται για θέμα της κυβέρνησης και όχι κομματικό.
Η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου με τους Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος συζήτησε με τα δύο στελέχη του για τη γενική πολιτική κατάσταση και αντάλλαξε απόψεις για την προεκλογική εκστρατεία του κινήματος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συζήτησε με τα δύο στελέχη βάσει των προηγούμενων ιδιοτήτων τους, του μεν κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Οικονομικών και του Γ.Ραγκούση ως υπουργού Εσωτερικών, αλλά και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.
Σε ό,τι αφορά την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων και τις ενστάσεις που έχει προβάλλει ο Γιάννης Ραγκούσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα αυτό δεν συζητήθηκε στην συνάντηση.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας θεωρεί ότι το θέμα αυτό δεν είναι «κομματικό», αλλά είναι θέμα της κυβέρνησης.
Ο Γιάννης Ραγκούσης απείχε από την ψηφοφορία της τροπολογίας για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, χαρακτηρίζοντάς την «χαριστική βολή στην αξιοπιστία των κομμάτων» και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.
Τέλος, αναφορικά με τις υποψηφιότητες των κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ της Μ.Δευτέρας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνεργασία με την επιτροπή κατάρτισης των ψηφοδελτίων του Κινήματος, ενώ ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες αναμένεται να γίνουν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την Μ. Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442