Διάστρεμμα υπέστη ο Ανδρεάδης και χάνει τα πλέι οφ
Διάστρεμμα υπέστη ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης και όπως όλα δείχνουν θα χάσει τα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο κεντρικός των Ερυθρολεύκων που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Παρασκευή για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη αλλά και πόση διάρκεια θα έχει η αποθεραπεία του.
Διάστρεμμα υπέστη ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης και όπως όλα δείχνουν θα χάσει τα πλέι οφ της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Ο κεντρικός των Ερυθρολεύκων που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Παρασκευή για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη αλλά και πόση διάρκεια θα έχει η αποθεραπεία του.
Ο Ανδρεάδης είναι ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην πιο κρίσιμη περίοδο της σεζόν, καθώς απών από τα πλέι οφ αναμένεται να είναι και ο βασικός πασαδόρος, Ντίμα Φιλίποφ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας