Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Επίθεση του Αδωνι Γεωγιάδη κατά Πάνου Καμμένου

Επίθεση του Αδωνι Γεωγιάδη κατά Πάνου Καμμένου

Δημαγωγό χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5. Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα έχουμε «βουλευτές τραμπούκους» και θα κινδυνέψει η Δημοκρατία.

Δημαγωγό χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
{{{ audio1 }}}
«Οφείλω να πω ως κάποιος που ήρθε από άλλο κόμμα στην παράταξη της ΝΔ ότι θα είναι φοβερό λάθος εάν οι ψηφοφόροι τις ΝΔ αυτήν την κρίσιμη στιγμή ακολουθήσουν δημαγωγούς -και ο κύριος Καμμένος μπορεί να μην είναι κομματίδιο ή να είναι, δεν ξέρω αυτό θα φανεί στην κάλπη, αλλά δημαγωγός είναι σίγουρα- και να αφήσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία» δήλωσε.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα έχουμε «βουλευτές τραμπούκους» και θα κινδυνέψει η Δημοκρατία.

«Δεν σας κρύβω ότι επειδή είμαι από αυτούς που έχω δεχτεί στη ζωή μου δύο φορές επίθεση από την Χρυσή Αυγή με βία, γνωρίζω πολύ καλά ότι αν πράγματι το κόμμα αυτό μπει στην Βουλή όπως δείχνουν σε αυτήν τη φάση οι δημοσκοπήσεις, η δημοκρατία μας θα περάσει πολύ μεγάλη κρίση. Μιλάμε για βουλευτές τραμπούκους μέσα στη Βουλή» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο