Αθώος ο Αγγελόπουλος για το μπλουζάκι «18-2»
Την αθώωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το μπλουζάκι-δαμαρτυρία που φορούσε ο πρόεδρος της Ερυθρόλευκης ομάδας. Το επίμαχο μπουζάκι έγραφε «18-2» αλλά δεν αναφερόταν στην ημερομηνία (αν και το φόρεσε στις 18/2) αλλά στα φάουλ που είχε σφυρίξει στους περσινούς τελικούς υπέρ του Παναθηναϊκού συγκεκριμένος διαιτητής, ο οποίος εκείνη την ημέρα (18/2) σφύριζε σε ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.
Την αθώωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το μπλουζάκι-δαμαρτυρία που φορούσε ο πρόεδρος της Ερυθρόλευκης ομάδας.
Το επίμαχο μπουζάκι έγραφε «18-2» αλλά δεν αναφερόταν στην ημερομηνία (αν και το φόρεσε στις 18/2) αλλά στα φάουλ που είχε σφυρίξει στους περσινούς τελικούς υπέρ του Παναθηναϊκού συγκεκριμένος διαιτητής, ο οποίος εκείνη την ημέρα (18/2) σφύριζε σε ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.
Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε διαμαρτυρηθεί για τις βολές που είχαν εκτελέσει οι δύο «αιώνιοι» στην τρίτη περίοδο του περσινού δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ.
Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε το δικαιοδοτικό όργανο, αναφέρεται:
«Απαλλάσσει την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ και τον Πρόεδρο αυτής κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, από τις κατηγορίες της δυσφήμισης του αθλήματος, της πράξης υποκίνησης βίαιων συμπεριφορών και της υβριστικής κρίσης εις βάρος διαιτητών, κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-ΠΑΟΚ της 18-02-2012».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442