«Δικαιωθήκαμε με το PSI, τώρα απαιτείται νέα κυβέρνηση για την ανάπτυξη» λέει η ΝΔ
Δικαιωμένη για την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου δηλώνει η ΝΔ μετά το αποτέλεσμα του PSI. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, έσπευσε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι απαιτείται η άμεση λήψη μέτρων για την ανάπτυξη. «Και αυτά μπορούν να γίνουν από μια νέα κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή» υποστήριξε.
Δικαιωμένη για την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου δηλώνει η ΝΔ μετά το αποτέλεσμα του PSI.
Όμως η βιωσιμότητα του χρέους δεν εξασφαλίζεται, ούτε μόνο με το «κούρεμα, ούτε με την επιμήκυνση της αποπληρωμής, τα χαμηλότερα επιτόκια και τη νέα δανειακή συμφωνία, δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης.
«Απαιτείται η άμεση λήψη μέτρων για την ανάπτυξη. Και αυτά μπορούν να γίνουν από μια νέα κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή, ώστε η χώρα να αξιοποιήσει, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, το χρόνο που κέρδισε και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά της» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν
- Super Leauge 2: Με «τριάρα» πανηγύρισε ο Ηρακλής στη φιέστα ανόδου (3-1)
- Οι ιντερνετικοί επικριτές έχουν κάνει άπλετο κακό στον Μπάρι Κίογκαν
- Παναγιώτης Δουδωνής: Στο πλευρό των κτηνοτρόφων «για επιβίωση και αξιοπρέπεια»
- Πάσχα με βροχές και χαμηλότερες θερμοκρασίες «βλέπει» ο Γιάννης Καλλιάνος
- Τραμπ-Πούτιν: Όταν η Ουάσιγκτον «μιλά τη γλώσσα» της Μόσχας – Το πανομοιότυπο λεξιλόγιο… δύο πολέμων
- Ένας συμπατριώτης του Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ
- Τρεις καταγγελίες «έβαλαν» χειροπέδες στον Γιώργο Τσαγκαράκη – Οι πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442