Η φωτογραφία της ημέρας: Δευτέρα 5 Μαρτίου: Mitsubishi Motors Ιαπωνία
Στις 6 Φεβρουαρίου η Mitsubishi ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου της στην Ολλανδία λόγω σημαντικής απώλειας κερδών. Στις 5 Μαρτίου η ίδια εταιρία ανακοινώνει κέρδη 97.840.000€
Στην Ευρώπη η Ιαπωνική εταιρία δεν πηγαίνει καλά. Οι πωλήσεις της από το ιστορικό υψηλό ρεκόρ των 340.000 μονάδων το οικονομικό έτος 2007/2008 μειώθηκαν, στην Ευρώπη, στις 218.000 μονάδες το 2011.
Αντίθετα στην Ιαπωνία η Mitsubishi Motor Corp. παρουσίασε νέο ρεκόρ κερδών 97.840.000€ το οποίο προήλθε από πώληση μετοχών.
Πρόκειται για ένα παλαιότερο joint venture με την Κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Guangzhou Automobile Group Co. Τώρα οι Ιάπωνες πωλούν πάλι στους Κινέζους τις μετοχές της Guangzhou Automobile Group εξασφαλίζοντας μετρητά έστω και με αυτή την κίνηση τακτικής.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας