Eργασιακά, συντάξεις και ΟΕΚ στη συνάντηση Παπανδρέου με Βενιζέλο-Κουτρουμάνη
Ενημερωτική σύσκεψη με τον Ευ.Βενιζέλο και τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, είχε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Συζητήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εργασιακά θέματα και θέματα συντάξεων, καθώς και ένα νέο σχέδιο του υπουργείου Εργασίας, για τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και Κατοικίας προκειμένου να μην καταργηθεί.
Ενημερωτική σύσκεψη με τον Ευ.Βενιζέλο και τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, είχε στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
Συζητήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εργασιακά θέματα και θέματα συντάξεων, καθώς και ένα νέο σχέδιο του υπουργείου Εργασίας, για τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και Κατοικίας προκειμένου να μην καταργηθεί.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα του ποσού των περίπου 300 εκατομμυρίων ευρώ για να «κλείσει» το οικονομικό πρόγραμμα, αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας.