Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Και πάλι στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας η Αριστερά

Στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας βρέθηκε και πάλι η Αριστερά, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα, όταν ομάδα πολιτών αποδοκίμασε την Ντόρα Μπακογιάννη. «Η πρακτική κομμάτων της αριστεράς, με ελάχιστα μέλη τους να οργανώνουν διαμαρτυρίες εναντίον της δράσης άλλων πολιτικών κομμάτων, καπηλευόμενοι την όποια κοινωνική δυσαρέσκεια, είναι επικίνδυνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας βρέθηκε και πάλι η αριστερά, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα, όταν ομάδα πολιτών αποδοκίμασε την Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η πρακτική κομμάτων της αριστεράς, με ελάχιστα μέλη τους να οργανώνουν διαμαρτυρίες εναντίον της δράσης άλλων πολιτικών κομμάτων, καπηλευόμενοι την όποια κοινωνική δυσαρέσκεια, είναι επικίνδυνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Χθες κατά την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στην Ηγουμενίτσα, έξω από το δημαρχείο της πόλης, τέσσερα οργανωμένα μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα αποδοκιμασίας από δήθεν αγανακτισμένους πολίτες» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Κάποιοι φαίνεται ότι θεωρούν ότι δικαίωμα λόγου και πολιτικής δράσης έχεις μόνο όταν δηλώνεις αριστερός. Παράλληλα το μιντιακό σύστημα παίζει το παιχνίδι τους, αναπαράγοντας φήμες και πληροφορίες, χωρίς να αναφέρει τα πραγματικά γεγονότα δημιουργώντας έτσι ψευδείς εντυπώσεις.
Η Δημοκρατική Συμμαχία και τα μέλη της, δεν πρόκειται να καμφθούν από αυτές τις πρακτικές και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να αλλάξει ο τρόπος που γίνεται η πολιτική στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση.

* Τη Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο