Άνοδο 0,67% στο Χρηματιστήριο την Τρίτη με τραπεζική ώθηση
Η ανοδική αντίδραση των τραπεζικών μετοχών έδωσε ώθηση την Τρίτη στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω ιδιαιτέρως χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 669,49 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,67%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 674,71 μονάδες όταν σημείωνε άνοδο έως και 1,45%.
Η ανοδική αντίδραση των τραπεζικών μετοχών έδωσε ώθηση στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 669,49 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,67%.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 674,71 μονάδες όταν σημείωνε άνοδο έως και 1,45%.
Ο όγκος των συναλλαγών υποχώρησε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 15,181 εκατ. ευρώ.
Από τις τραπεζικές μετοχές τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Eurobank (+12,50%), της Alpha Bank (+11,91%), του Τ.Τ (+8,05%), της Marfin Popular Bank (+6,62%), της Κύπρου (+4,81%) και της Πειραιώς (+4,66%).
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,24%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο σε ποσοστό 0,30% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,17%.
Από τους επιμέρους δείκτες άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες της Υγείας (+5,17%), του Εμπορίου (+4,65%) και των Τραπεζών (+3,95%).
Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Ταξιδιών (-2,06%) και της Τεχνολογίας (-1,16%).
Ανοδικά κινήθηκαν 86 μετοχές, 63 πτωτικά και 31 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Q&R +30,00%, Ακρίτας +29,77%, Κλωστήρια Ναυπάκτου +27,90% και Altec +20,00%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Γιουρομπρόκερς -28,64%, MIG Real Estate -26,12%, Μοτοδυναμική -21,75% και Περσεύς -19,40%.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας