Εργαστήριο κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων στην Κρήτη εντόπισε η αστυνομία
Εργαστήριο κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων είχε στο σπίτι του ένας 37 χρόνος στο Γάζι Μαλεβιζίου Κρήτης, που εντοπίστηκε από την αστυνομία την Κυριακή. Ο 37χρονος συνελήφθη και η αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκεται στα ίχνη κυκλώματος παραχαρακτών.
Εργαστήριο κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων είχε στο σπίτι του ένας 37 χρόνος στο Γάζι Μαλεβιζίου Κρήτης, που εντοπίστηκε από την αστυνομία την Κυριακή. Ο 37χρονος συνελήφθη και η αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκεται στα ίχνη κυκλώματος παραχαρακτών.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου εντόπισαν τον 37χρονο να βρίσκεται σε ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή Γάζι Μαλεβιζίου και, στον αστυνομικό έλεγχο που τον υπέβαλαν, βρήκαν, κάτω από την θέση του οδηγού, τέσσερα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, δέκα των 50 και έξι των 20 ευρώ.
Ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στο σπίτι του, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν 33 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, δύο των 100, 23 των 50 ευρώ, και τρία των 20 ευρώ, εκτυπωτής, φωτοτυπικό μηχάνημα, μαχαίρια και κροτίδες.
Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της παραχάραξης και κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, καθώς και της παράνομης κατοχής μαχαιριών και κροτίδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
- Τι προσδοκά η ελληνική πλευρά από το ταξίδι Μητσοτάκη στην Άγκυρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442