Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Δελτία Ειδήσεων του Star για το 2011-12

Τα Δελτία Ειδήσεων του Star για το 2011-12

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (19:45 – 21:00) και φέτος θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική επιλογή. Στόχος του η σωστή ενημέρωση αλλά και η ψυχαγωγία, δημιουργώντας αισιόδοξη ατμόσφαιρα. Στην ενότητα «Εξελίξεις» μέσα σε 15 λεπτά θα περνούν οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ένα δελτίο «σφιχτό», πλήρες με όλες τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, […]

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (19:45 – 21:00) και φέτος θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική επιλογή. Στόχος του η σωστή ενημέρωση αλλά και η ψυχαγωγία, δημιουργώντας αισιόδοξη ατμόσφαιρα.
Στην ενότητα «Εξελίξεις» μέσα σε 15 λεπτά θα περνούν οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Ένα δελτίο «σφιχτό», πλήρες με όλες τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, χωρίς παράθυρα, που «μπάζουν» υποκειμενικές θέσεις, χωρίς κραυγές που δεν ωφελούν.

Στην ενότητα «Ειδήσεις» το Star αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να κάνει τον κουρασμένο και πολλές φορές απογοητευμένο τηλεθεατή να χαμογελάσει και να ξεχαστεί …έστω για λίγο και να δώσει θάρρος στους νέους, που τώρα η ζωή μοιάζει δύσκολη.
Παρουσιαστής, ο έμπειρος δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, που οι ποιοτικές έρευνες του, δίνουν αξιοζήλευτη θέση στην προτίμηση του κοινού και ιδίως του νεανικού.

Το πλήρες Αθλητικό Δελτίο μεταδίδει όλα τα νέα των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά δίνει χρόνο και στις ομάδες της περιφέρειας. Ποδόσφαιρο αλλά και στίβος, μπάσκετ, πόλο και κάθε άθλημα και αθλητής που ξεχωρίζει, αναδεικνύεται από το Star.
Το δελτίο θα παρουσιάζουν οι αθλητικογράφοι: Θόδωρος Ζαρμακούπης (υπεύθυνος), Μάκης Διόγος, Γιώργος Βαλαβάνης, Θοδωρής Σούκας.

Το Δελτίο Καιρού υπεύθυνο, με απευθείας πληροφόρηση από τους μετεωρολόγους της ΕΜΥ και με κατατοπιστικά ευχάριστα γραφικά. Θα μεταδίδεται όλες τις μέρες της εβδομάδας και θα το παρουσιάζουν, εναλλάξ, η ξανθιά Μαρία Κρούσου και η μελαχρινή Χριστίνα Παύλου.

Το Μεσημεριανό Δελτίο (13:00-13:45) από Δευτέρα έως Παρασκευή παρουσιάζει ο μακροβιότερος παρουσιαστής του Star, δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης.

Στο Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου θα είναι οι Χριστίνα Λαμπίρη, Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Τσαγκά, Παναγιώτης Στάθης.

Στο Νοηματικό Δελτίο (17:45 – 17:50) 7 μέρες την εβδομάδα ο Κώστας Χριστοδουλάκος.
Την ευθύνη συνολικά του ειδησεογραφικού και ενημερωτικού προγράμματος του STAR έχει ο ευρηματικός, με ριζοσπαστικές ιδέες και πάντα όρεξη και αγωνία πρωτάρη, γενικός διευθυντής Σταμάτης Μαλέλης.

Το «Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων» του Star σύμφωνα με την AGB για τις ημερομηνίες από 1.10.10 – 30.5.11 από Δευτέρα–Κυριακή και για το time band 20.00 – 20.45 ήρθε πρώτο στις ηλικίες 15 – 44 με 18,00% και ακολούθησε με βραχεία κεφαλή το Mega με 17,90%.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024