Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν. Ορμπάιθ, Γκαργκάνο, Τισόνε είναι τα ονόματα που παίζουν εδώ και λίγες ημέρες για τους Ερυθρόλευκους και σε αυτό ήρθε να προστεθεί και αυτό του Γκάμπι Μουντιγκάγι της Μπολονια που δεσμεύεται με την ομάδα του ως το 2013 αλλά ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να έχει οικονομικά προβλήματα και είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον 29χρονο Κογκολέζο με το ελβετικό διαβατήριο. «Έκλεισε» τον νεαρό γκολκίπερ Ντιμιτριέφσκι για τον Ιανουάριο.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού μέσου με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.
Ορμπάιθ, Γκαργκάνο, Τισόνε είναι τα ονόματα που παίζουν εδώ και λίγες ημέρες για τους Ερυθρόλευκους και σε αυτό ήρθε να προστεθεί και αυτό του Γκάμπι Μουντιγκάγι της Μπολονια που δεσμεύεται με την ομάδα του ως το 2013 αλλά ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να έχει οικονομικά προβλήματα και είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον 29χρονο Κογκολέζο με το ελβετικό διαβατήριο.
Επίσης, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός εκ των Κάρλος Σάντσες και Αλέξανδρου Τζιόλη, αλλά για να αναθερμανθεί κάποια εκ των δύο περιπτώσεων θα πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα η Βαλανσιέν και ο Έλληνας μέσος αντίστοιχα.
Αρκετές πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει και η λύση του Πάμπλο Ορμπάιθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες για τη θέση από μάνατζερ που μυρίζονται… ρευστό, αλλά οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να δώσουν υπέρογκα ποσά. Επένδυση για το μέλλον ο Ντιμιτριέφσκι
Παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά από τον Ιανουάριο του 2012, θα πρέπει να θεωρείται ο Στόλε Ντιμιτριέβσκι!
Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Ραμποτνίτσκι, ύψους 350.00 ευρώ, για την απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ, που έγινε αποδεκτή, αλλά η μεταγραφή θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο, μιας κι ο Ντιμιτριέβσκι συμπληρώνει τα 18 του χρόνια στις 25 Δεκεμβρίου και βάσει κανονισμών θα είναι πολύ πιο εύκολη η μετακίνησή του όταν ενηλικιωθεί.