Για… γέλια η διαρροή του ΠΑΟ λένε στον Ολυμπιακό
Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά ο Ολυμπιακός δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν πως η δεύτερη «διαρροή» από τους Πράσινους είναι για... γέλια.
Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά ο Ολυμπιακός δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν πως η δεύτερη «διαρροή» από τους Πράσινους είναι για… γέλια.
«Σε επίσημες θέσεις, απαντούν επίσημα. Η δεύτερη διαρροή, είναι για γέλια, καθώς, χωρίς να το παραδέχονται, προσπαθούν να μαζέψουν τα όσα έλεγαν στην πρώτη τους διαρροή. Η συνέχεια θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ» τονίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Παράλληλα, τόνιζαν πως τους τους εξέθεσαν, «καθώς επιμένουν σε κάτι το οποίο ο πρόεδρός τους, δεν έκανε ποτέ κανένα θέμα καθώς και κανένας άλλος πρόεδρος για τον απλό λόγο ότι δεν υπήρχε θέμα!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νικολάς Μαδούρο: Από το γαλάζιο φούτερ της Origin στη γκρι φόρμα της Nike
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος (pic)
- Κίνα: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άντρες για την ανάρτηση μίας εικόνας με… «γκέι πάντα»
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)
- «Τα γυμνά της μητέρας μου είναι δώρο» – Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, για τη μοναχική παιδική ηλικία και το «χαμαιλεοντικό» αύριο
- Μακρόν: Η Γαλλία και η Ευρώπη θέλουν «σεβασμό


