Για… γέλια η διαρροή του ΠΑΟ λένε στον Ολυμπιακό
Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά ο Ολυμπιακός δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν πως η δεύτερη «διαρροή» από τους Πράσινους είναι για... γέλια.
Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά ο Ολυμπιακός δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα με τον Παναθηναϊκό που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν πως η δεύτερη «διαρροή» από τους Πράσινους είναι για… γέλια.
«Σε επίσημες θέσεις, απαντούν επίσημα. Η δεύτερη διαρροή, είναι για γέλια, καθώς, χωρίς να το παραδέχονται, προσπαθούν να μαζέψουν τα όσα έλεγαν στην πρώτη τους διαρροή. Η συνέχεια θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ» τονίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Παράλληλα, τόνιζαν πως τους τους εξέθεσαν, «καθώς επιμένουν σε κάτι το οποίο ο πρόεδρός τους, δεν έκανε ποτέ κανένα θέμα καθώς και κανένας άλλος πρόεδρος για τον απλό λόγο ότι δεν υπήρχε θέμα!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς
- Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1: Πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γκρέι
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες
- Τραγωδίες από χιονοστιβάδες στα ελληνικά βουνά – Από τα Βαρδούσια έως τα Λευκά όρη




