Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται διατεθειμένη να ξεχάσει γρήγορα την πολύ μέτρια φετινή παρουσία της κι απέκτησε και τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς για 1+1 χρόνο. «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος ενός συλλόγου με πλούσια ιστορία κι υψηλούς στόχους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% και να αποδείξω πως αξίζω να αγωνίζομαι στην ΤΣΣΚΑ. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη μου Γιόνας Καζλάουσκας και δίπλα στον Ραμούνας Σισκάουσκας. Γνωρίζω το επίπεδο της ομάδος, δεν το σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω» είπε ο 31χρονος Λιθουανός σέντερ, τον οποίο φερόταν να θέλει κι ο Ολυμπιακός πριν από την αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων. Η ρώσικη ομάδα ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα του χρόνου, αφού, πέραν των αποσύρσεων των Χόλντεν και Λάνγκτον, έχει ανανεώσει με τους Σισκάουσκας και Βοροντσέβιτς κι ήδη έχει αποκτήσει τους Κρστιτς, Μέχια και Βόρονοφ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Στην πάντα ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε με 4-3 (1-1 κ.δ) επί της Πλζεν συνεχίζοντας στους «16» του Europa League. Δείτε βίντεο από τις εκτελέσεις και τους πανηγυρισμούς.
Η Λιλ «λύγισε» τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0 (παρ., 1-0 κ.δ) και προκρίθηκε στους «16», εκεί όπου πέρασαν επίσης Φερεντσβάρος μετά το 2-0 με Λουντογκόρετς, αλλά και η Στουτγκάρδη (ήττα 0-1 από Σέλτικ).
Το εύστοχο πέμπτο χτύπημα του Πάντοβιτς έδωσε τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ, αποβλήθηκε ο Χάβι.