Όλο και πιο κοντά στην… Πλατεία οι Κύπριοι επενδυτές
Σε κατ' αρχήν συμφωνία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου, ήρθαν το απόγευμα της Πέμπτης, ο Κωνσταντίνος Βεντούρης με τους Κύπριους επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή τους να επενδύσουν. Αρχικά συμφώνησαν στη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου και στη συνέχεια «έδωσαν τα χέρια» σε όλες τις άλλες παραμέτρους της συνεργασίας.
Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου, ήρθαν το απόγευμα της Πέμπτης, ο Κωνσταντίνος Βεντούρης με τους Κύπριους επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή τους να επενδύσουν.
Ο κ. Βεντούρης, μαζί με τους Λογοθέτη, Σταμούλη και Γιαβάση συναντήθηκε με τους Κύπριους.
Αρχικά συμφώνησαν στη διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου και στη συνέχεια «έδωσαν τα χέρια» σε όλες τις άλλες παραμέτρους της συνεργασίας.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί η συμφωνία στην επόμενη Γ.Σ., η οποία αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Αναλυτικά η πρόταση των Κύπριων ως έχει:
1) Είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το άνοιγμα που θα παρουσιαστεί (μετά από τον οικονομικό έλεγχο που θα διενεργηθεί) αρκεί αυτό να μην ξεπερνά μάξιμουμ το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
2) Θα καταβάλλουν οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του Ερασιτέχνη για να πάρουν τις μετοχές.
3) Θα διαθέσουν το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ για τις ανάγκες της ομάδας, σε λογαριασμό που θα ανοιχθεί από κοινού με εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη
- Μισθοί δύο «ταχυτήτων» στην Ελλάδα – Το βαθύ χάσμα των μισθολογικών αποκλίσεων
- Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων – Ανοιχτά τα Μάλγαρα από τους αγρότες
- Κρεμονέζε – Νάπολι 0-2: Σπουδαίο διπλό με «ντοπιέτα» του Χόιλουντ
- Με τι καιρό θα αλλάξουμε χρόνο – Τι λένε οι προβλέψεις για τα έντονα φαινόμενα
- «Ξαναπέθανε» ο Sin Boy; – Η ανάρτηση με το «1990 – 2025» που προκάλεσε σάλο στα social media



