Η βραζιλιάνικη δικαιοσύνη έκρινε ένοχο, σε τελικό βαθμό, και καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών τον πρώην ποδοσφαιριστή Εντμούντο, τον επονομαζόμενο και «Ζώο», για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ύστερα από αρκετές εφέσεις της υπεράσπισης, ο Εντμούντο κρίθηκε τελικά ένοχος για το θάνατο τριών ανθρώπων, μιας κοπέλας που ήταν μαζί του κι ενός ζευγαριού που επλήγη από το τζιπ του παίκτη, σε ένα ατύχημα που συνέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το 1995.
Πάνω από 20.000 φίλαθλοι της Μπέτις βρέθηκαν στο Καρτούχα το Σάββατο (28/2) για να στηρίξουν την ομάδα τους εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Σεβίλλη την Κυριακή (1/3, 19:30)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων του εξωτερικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να πληρώσει ένα ποσό-μαμούθ στον Αμορίμ για την αποζημίωσή του, μετά την απόλυση.