Έτοιμη να κάνει το «μεγάλο κόλπο» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, προκειμένου να πάρει στο Τορίνο τον Σέρχιο Αγκουέρο, φέρεται πως είναι η Γιουβέντους. Όπως αναφέρει σε σχετικά δημοσιεύματα ο ιταλικός Τύπος, η διοίκηση των «μπιανκονέρι» δεν θα διστάσει να δώσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ότι ποσό χρειαστεί για την απόκτηση του Αργεντινού διεθνούς επιθετικού, αλλά στην προσπάθεια αυτή θα έχει αντίπαλες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ίντερ και την Τσέλσι. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ! Ο 22χρονος σταρ, τον οποίο οι «ροχιμπλάνκος» απέκτησαν το 2006 από την Ιντεπεντιέντε, έχει συμβόλαιο έως το 2015, το οποίο έχει ρήτρα αποδέσμευσης, περίπου στα 60 εκατ. ευρώ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World Cup.
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.