Νίκες σωτηρία για Βόλφσμπουργκ και Καϊζερσλάουτερν
Η Βόλφσμπουργκ έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία νικώντας με 1-0 τη Βέρντερ στο «Βέζερσταντιον» της Βρέμης. Νίκη παραμονής και για την Καϊζερσλάουτερν.
Για την 32η αγωνιστική της Bundesliga η Βόλφσμπουργκ έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία νικώντας με 1-0 τη Βέρντερ στο «Βέζερσταντιον» της Βρέμης. Η Βέρντερ, που έμεινε στους 38 βαθμούς, δεν κατάφερε να διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Παράλληλα η Καϊζερσλάουτερν ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της μετά τη νίκη με 2-0 στο «Φριτς Βάλτερ» απέναντι στη Ζανκτ Πάουλι.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας