Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική ομάδα βόλεϊ των παίδων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αγκυρα. Η ελληνική ομάδα διέλυσε 3-0 σετ (25-19, 25-18, 25-18) την Πολωνία και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση, όπου πλέον έκανε καθοριστικό βήμα για την είσοδο στην οκτάδα.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.
Σε κίνδυνο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα των αθλητριών κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το πρωτάθλημα γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, όταν κομμάτια από την οροφή έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Australian Open και παράλληλα φρόντισε να προσφέρει ήδη έναν από τους καλύτερους πόντους της σεζόν, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τον... εαυτό της!