Πασχαλινή συναυλία μουσικής Δωματίου
Πασχαλινή συναυλία μουσικής Δωματίου με τρεις νέους μουσικούς που θα ερμηνεύσουν έργα του I.S.Bach (για solo Βιολοντσέλο solo Πιάνο και solo Βιολί) αλλά και μουσική για Ντουέτα και Τρίο των Αστορ Πιατσόλα, Σ. Φ. Κράισλερ, Β. Μπουντούνη, Α. Παπαδόπουλου, Ραχμάνινοφ και Π. Κούκου.
Επίσης θα ερμηνεύσουν σε διασκευή του Κωνσταντίνου Μπουντούνη Θρησκευτικές Πασχαλινές Μελωδίες.
Δημητρης Κουκος: Πιάνο
Λυδία Μπουντούνη: Βιολι
Κωνσταντίνος Μπουντούνης: Βιολοντσέλο
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ του Ωδείου Ραζή στην Δροσιά (Μαραθωνομάχων 34) την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 στις 7.30 το βράδυ.
Η συναυλία αυτή διοργανώνεται από την Ελληνική Ραδιοφωνία την E B U και το Ωδείο Ραζή.
Θα ηχογραφηθεί και θα μεταδοθεί μέσω της E B U, στα Ευρωπαϊκά Ραδιόφωνα.
- Υπάρχει πρόβλημα διαδοχής στη Vogue; Η νευρικότητα μεταξύ παλιάς διευθύντριας και της νέας προστατευόμενής της
- Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 15χρονη για ληστεία σε βάρος δύο 14χρονων – Αναζητούνται άλλοι τρεις ανήλικοι
- Μεντιλίμπαρ ενόψει Λεβερκούζεν: «Να είμαστε εύστοχοι στις ευκαιρίες μας»
- Κοστίνια: «Να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη – Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό»
- Ο Χέιζ-Ντέιβις για τον λόγο που άφησε το NBA για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό
- Βιολάντα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των υδραυλικών για τους σωλήνες – «Εγώ είμαι το αφεντικό και θα το κάνεις όπως σου λέω»



