Αϋπνίες ταλαιπωρούν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ λίγο πριν το γάμο
Καθώς πλησιάζει ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο οποίος έχει οριστεί για τις 29 Απριλίου, ο γαμπρός παραδέχεται ότι έχει αρχίσει να τον καταβάλει το άγχος της «μεγάλης μέρας». Ο 28χρονος πρίγκιπας ομολόγησε ότι παρόλο που ανυπομονεί για την ημέρα του γάμου έχει περάσει πολλές νύχτες άυπνος ένα αναμονή του γεγονότος.
Καθώς πλησιάζει ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο οποίος έχει οριστεί για τις 29 Απριλίου, ο γαμπρός παραδέχεται ότι έχει αρχίσει να τον καταβάλει το άγχος της «μεγάλης μέρας». Ο 28χρονος πρίγκιπας ομολόγησε ότι παρόλο που ανυπομονεί για την ημέρα του γάμου έχει περάσει πολλές νύχτες άυπνος ένα αναμονή του γεγονότος.
Μάλιστα όταν τον ρώτησαν τι ακριβώς είναι αυτό που τον κάνει να χάνει τον ύπνο του, η απάντηση του ήταν «Για τα πάντα!»
«Έλεγα σε όλους ότι τις προάλλες κάναμε την πρόβα του γάμου και έτρεμαν συνεχώς τα γόνατα μου. Είναι μια προοπτική που μου προκαλεί δέος, αλλά και ενθουσιασμό. Περιμένω την ημέρα του γάμου μεγάλη ανυπομονησία, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να οργανωθούν» είπε.
Παράλληλα, αξιωματούχοι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας γνωστοποίησαν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά την τέλεση του μυστηρίου δεν θα φορέσει βέρα.
Σύμφωνα με πηγή εντός του παλατιού, το ζευγάρι έχει ήδη συζητήσει το ζήτημα και το γεγονός βρίσκει σύμφωνη την Μίντλετον, παρά το γεγονός ότι αυτή η πρακτική δεν συνηθίζεται στους βασιλικούς κύκλους.
Βεβαίως, οι γαλαζοαίματοι συνηθίζεται να κοσμούν τη βέρα τους με το οικόσημο τους, πράγμα που δεν διαθέτει ακόμη ο Ούλιαμ και ενδεχομένως σε αυτό να οφείλεται η απόφαση του να μην φορέσει τελικά βέρα.
Παρόλα αυτά, η νύφη δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του μέλλοντος συζύγου της. Η Μίντλετον σκοπεύει να τηρήσει την παράδοση στους βασιλικούς γάμους και να φορέσει μία βέρα από ουαλικό χρυσό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας