Με θετικό πρόσημο έκλεισαν οι αγορές την Τετάρτη
Αυξητικές τάσεις παρουσίασαν οι αγορές την Τετάρτη, με τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ να καταγράφουν μικρή άνοδο.
Δουρμούσογλου Μιχάλης
Αυξητικές τάσεις παρουσίασαν οι αγορές την Τετάρτη, με τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ να καταγράφουν μικρή άνοδο.
Συγκεκριμένα, αύξηση κατά 0,56% κατέγραψε ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη και διαμορφώθηκε στις 12.086,02 ενώ ο Standard&Poor’s 500 διαμορφώθηκε στις 1.297,54 μονάδες με αύξηση κατά 0.29%.
Ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq διαμορφώθηκε στις 2698,30 μονάδες με άνοδο κατά 0.54%.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 αυξήθηκε κατά 0,58% μέχρι τις 5.795,88 μονάδες ενώ αυξητικές (+0,58%) ήταν και οι τάσεις του DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 6.804,45 μονάδες.
Αύξηση κατά 0,55% είχε ο CAC-40 στο Παρίσι και διαμορφώθηκε στις 3.913,73 μονάδες. Ο SMI στη Ζυρίχη έκλεισε στις 6.256,06 μονάδες με άνοδο κατά 0,48%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ταχυδρομική υπηρεσία της Δανίας πρόκειται να σταματήσει την παράδοση γραμμάτων μετά από 400 χρόνια
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Νικήτας Κακλαμάνης: Τον λαό οφείλεις να τον σέβεσαι όταν ανεβαίνεις στην εξουσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442