Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Κέρδη 1,1 δισ. ευρώ για το 2010 ανακοίνωσε η Lufthansa

Κέρδη 1,1 δισ. ευρώ για το 2010 ανακοίνωσε η Lufthansa

Εκμεταλλευόμενη τη θεαματική ανάκαμψη της γερμανικής οικονομίας, η Lufthansa ανακοίνωσε κέρδη 1,1 δισ. ευρώ για το 2010, νούμερο πολύ υψηλότερο από τις προβλέψεις. Ο τζίρος της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας έφθασε στα 27,3 δισ. ευρώ.

Καψύλης Αλέξανδρος

Εκμεταλλευόμενη τη θεαματική ανάκαμψη της γερμανικής οικονομίας, η Lufthansa ανακοίνωσε κέρδη 1,1 δισ. ευρώ για το 2010, νούμερο πολύ μεγαλύτερα από τα αναμενόμενα.

Ο τζίρος της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας έφθασε στα 27,3 δισ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τα κέρδη της Lufthansa θα ήταν κατά 400 εκατ. ευρώ υψηλότερα αν δεν κατέβαλλε η επιχείρηση εφ’ άπαξ ισόποσες φορολογικές εισφορές.

Η Lufthansa ανακοίνωσε τη διανομή μερίσματος 0,60 ευρώ ανά μετοχή.

Η τιμή της μετοχής της εταιρείας εκτινάχθηκε κατά 4,7% υψηλότερα μόλις έγιναν γνωστά τα οικονομικά αποτελέσματα.

Οι απώλειες της μετοχής από την αρχή του έτους περιορίστηκαν στο 7,8%. Με το σημερινό άλμα της μετοχής η χρηματιστηριακή αξία της επιχείρησης έφθασε στα 6,9 δισ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο