Λιαμίρας Σάββας

Η διοίκηση της ΑΕΚ, άκουσε την επιθυμία των οπαδών της για παραμονή του Ισμαέλ Μπλάνκο και σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην ημέρα αναμένεται να καταθέσει την τελική της πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό επιθετικό.

Πάντα σύμφωνα με όσα διέρρεαν την Πέμπτη από την ΠΑΕ, η προσφορά της ομάδας αναμένεται να φτάνει τα 600.000 ευρώ πάγιες απολαβές, που με τα μπόνους στόχων και συμμετοχών θα φτάνουν τα 700.000 ευρώ ετησίως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να ζητήσει άμεση απάντηση από την πλευρά του παίκτη, αλλά θα περιμένει την άφιξη του εκ των εκπροσώπων του «Ζορό», Γκουστάβο Οναΐντια, στην Αθήνα, στα μέσα του μήνα, προκειμένου να συζητήσουν αυτή την πρόταση σε συνάντηση που θα γίνει εν Ελλάδι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ