Νέα συνάντηση Χριστόφια-Έρογλου την Τετάρτη
Την Τετάρτη επαναλαμβάνονται στη Λευκωσία οι διαπραγματεύσεις Χριστόφια-Έρογλου. Το απόγευμα ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ είχε προπαρασκευαστική συνάντηση με τον πρόεδρο Χριστόφια. «Διαδικαστική δουλειά για το πώς προχωρούμε ως αποτέλεσμα της συνάντησης της Γενεύης» θα γίνει την Τετάρτη είπε ο κ.Ντάουνερ.
Την Τετάρτη επαναλαμβάνονται στη Λευκωσία οι διαπραγματεύσεις Χριστόφια-Έρογλου. Το απόγευμα ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ είχε προπαρασκευαστική συνάντηση με τον πρόεδρο Χριστόφια.
«Ήθελα να ακούσω από τον κ.Χριστόφια πώς ο ίδιος βλέπει το πώς προχωρούμε και είχαμε μια καλή ευκαιρία να το συζητήσουμε αυτό και θα μιλήσω και με τον κ.Έρογλου αύριο [Τρίτη]», είπε ο κ.Ντάουνερ.
Σε ερώτηση για το ποια κεφάλαια θα συζητηθούν την Τετάρτη, ο κ.Ντάουνερ είπε ότι κατά τη συνάντηση «θα υπάρξει πολλή διαδικαστική δουλειά για το πώς προχωρούμε ως αποτέλεσμα της συνάντησης της Γενεύης».
Ακόμη σχετικά με το αν αληθεύει η πληροφορία ότι ο ίδιος προσπάθησε να οργανώσει τριμερή συνάντηση στο Νταβός, ο κ. Ντάουνερ είπε «δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό». Επιπλέον, σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι αυτή η πληροφορία προήλθε από τις Βρυξέλλες, είπε ότι «αυτό είναι απόλυτα αναληθές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση
- Χριστίνα Σάλτη: Θετική σε αλκοτέστ, της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και εκείνη τρόλαρε στα social
- Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται σε τιμάρια – Οι σύνεδροι δεν ανήκουν σε στρατούς και μηχανισμούς
- Έχω παιδιά: Στον κόσμο των video games
- Κοιμηθείτε έξυπνα: 10 επιστημονικά βήματα για να ξυπνάτε με ενέργεια
- Η ομάδα της Premier League που εξετάζει την ένταξη της στο NBA Europe
- «Οι Αθώοι»: Έρχεται νέο συγκλονιστικό επεισόδιο στο MEGA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442