
Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο βόρειο Ιράκ με επτά νεκρούς
Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο βόρειο Ιράκ με επτά νεκρούς
Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη την Παρασκευή κατά την διάρκεια της απογείωσής του σε αεροδρόμιο στο βόρειο Ιράκ, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους και οι επτά επιβαίνοντες.
Το αεροσκάφος έπεσε αμέσως μετά την απογείωσή του από την πόλη Σουλεϊμανίγια. Η πτώση του αεροσκάφους πιθανότατα οφείλεται σε τεχνική βλάβη, σύμφωνα με τον διευθυντή του αεροδρομίου της Σουλεϊμανίγια.
Την ζωή τους έχασαν οι δύο πιλότοι, μία αεροσυνοδός και οι τέσσερις επιχειρηματίες που βρίσκονταν στο αεροσκάφος που είχε φτάσει από την Άγκυρα λίγες ώρες νωρίτερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442