Ενα πολύ ισχυρό πλήγμα δέχτηκε η Μίλαν, καθώς θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάσιμο Αμπροζίνι για 6-8 εβδομάδες! Ο αρχηγός των ροσονέρι υπέστη θλάση στον μηρό στο δεξί πόδι και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. «Υπάρχει τραυματισμός δευτέρου βαθμού στον δεξί μηρό. Η πρόγνωση αναφέρει ότι θα απουσιάσει για 6 με 8 εβδομάδες», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου. Ο τραυματισμός του Αμπροζίνι έρχεται να προστεθεί στις… κακοτυχίες που έχουν χτυπήσει φέτος ειδικά το κέντρο της Μίλαν.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.