Ετοιμάζει προσφυγή ο Αγκάμεζ κατά Παναθηναϊκού
Δεν έφταναν τα φετινά προβλήματα του Παναθηναϊκού, οικονομικά (αδυναμία στην καταβολή μισθών) και αγωνιστικά (συνεχείς τραυματισμοί και απουσίες), έχουν αρχίσει να έρχονται και προσφυγές... απ` τα παλιά! Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού», Λίμπερμαν Αγκάμεζ, σκοπεύει να διεκδικήσει μέσω προσφυγής τα δεδουλευμένα του από την περυσινή σεζόν.
Δεν έφταναν τα φετινά προβλήματα του Παναθηναϊκού, οικονομικά (αδυναμία στην καταβολή μισθών) και αγωνιστικά (συνεχείς τραυματισμοί και απουσίες), έχουν αρχίσει να έρχονται και προσφυγές… από τα παλιά!
Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού», Λίμπερμαν Αγκάμεζ, σκοπεύει να διεκδικήσει μέσω προσφυγής τα δεδουλευμένα του από την περσινή σεζόν, προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στην διοίκηση, του μόλις ενός μήνα.
Ο διαγώνιος της τούρκικης Αρκάς, πλέον, θέλει να λάβει τα 170.000 που του οφείλει η διοίκηση των πρασίνων και εφόσον δεν υπάρχει άμεσο… σχέδιο αποπληρωμής του, θα κινηθεί όπως όλα δείχνουν διά της δικαστικής οδού.
Εχοντας ζήσει βέβαια τόσα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και έχοντας δηλώσει Παναθηναϊκός, είναι σαφές ότι κατανοεί την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, παρόλα αυτά αναφορικά με τα χρήματα που τους οφείλονται, δεν μπορεί να τα διεκδικήσει με κάποιον άλλο τρόπο.
Απομακρύνεται και η υπηκοότητα
Το δεύτερο πλήγμα όμως στην περίπτωση του κολομβιανού άσου δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικά το βόλεϊ στην Ελλάδα, αφού παρά το δικαίωμα ελληνοποίησής του (έχουν περάσει τα πέντε χρόνια που απαιτούνται για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας), δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια ή κίνηση από πλευράς ελληνικής ομοσπονδίας, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Αγκάμεζ θα δεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει να παίξει στην Εθνική Κολομβίας, χάνοντας αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, μιας και η απροθυμία των ιθυνόντων είναι χαρακτηριστική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Πρωτοχρονιά στα μπλόκα για τους αγρότες, με ανοιχτούς δρόμους – «Ποντάρει» στο ρήγμα η κυβέρνηση
- Μπανγκλαντές: Πέθανε η Χαλέντα Ζία πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442