Η Scuderia ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα της Formula 1 2011 στο Μαρανέλο, λίγες μέρες πριν την 1η Φεβρουαρίου που ξεκινούν οι χειμερινές δοκιμές στη Valencia.
Παρότι δεν έθεσε συγκεκριμένη ημερομηνία, η Ferrari ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου – όπως, άλλωστε, θα κάνει και η πλειοψηφία των ομάδων του σπορ.
Οι δύο οδηγοί της Scuderia, Fernando Alonso και Felipe Massa, θα βρεθούν στην καθιερωμένη συνάντηση με τον Τύπο στο χειμερινό θέρετρο Madonna di Campiglio την επόμενη εβδομάδα και λίγες μέρες αργότερα θα μεταβούν στο Μαρανέλο για την αποκάλυψη του μονοθεσίου.
Από την 1η ως την 3η Φεβρουαρίου θα κάνουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα με το μονοθέσιο του 2011 στη Βαλένθια, από όπου θα ξεκινήσουν τις δοκιμές εξέλιξής του.
Το χειμερινό πρόγραμμα δοκιμών περιλαμβάνει ακόμα τρία τετραήμερα –δύο στην Ισπανία και ένα στο Μπαχρέιν- μέχρι τις 6 Μαρτίου. Το πρώτο Grand Prix της νέας αγωνιστικής χρονιάς θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν στις 13 Μαρτίου 2011.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας