Τον Αρη φέρεται να θεωρεί ο Κώστα Μήτρογλου καλύτερη επιλογή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδεχομένως η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αρη για τον δανεισμό του Μήτρογλου να αφορά και πιθανή μεταγραφή του Χαβίτο στους «ερυθρολεύκους». Στο προσκήνιο και ο Πανιώνιος με την περίπτωση Μανιάτη...
Τον Αρη φέρεται να θεωρεί ο Κώστα Μήτρογλου καλύτερη επιλογή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όλα δείχνουν πως παρά το καλό όνομα, που έχει στη Γερμανία, ο Μήτρογλου θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα των «κιτρίνων», που θέλουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης.
Ενδεχομένως η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αρη για τον δανεισμό του Μήτρογλου να αφορά και πιθανή μεταγραφή του Χαβίτο στους «ερυθρολεύκους».
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συμπεριλαμβάνει τον Μήτρογλου στα πλάνα του ενόψει της συνέχειας και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ψάχνει εδώ και καιρό να βρει την ομάδα, που θα του εξασφαλίσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και φανέλα βασικού.
Ο Τάκης Λεμονής, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, προσπαθεί να τον πείσει να ντυθεί στα κυανέρυθρα και από του Ρέντη να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη.
Το ίδιο όμως μπορεί να ισχύσει και για την περίπτωση του Πανιώνιου, αφού στο Λιμάνι ενδιαφέρονται για τον αρχηγό των κυανέρυθρων, Γιάννη Μανιάτη. Σύμφωνα, όμως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα η περίπτωση αυτή θα απασχολήσει τους Πειραιώτες το καλοκαίρι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας