Ποινή πέντε αγωνιστικών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ επιβλήθηκε στον επιθετικό της Γκλάντμπλαχ, Ραούλ Μπομπαντίγια από τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Αφορμή στάθηκε η κόκκινη κάρτα που είδε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με το Ανόβερο. Ο 23χρονος κλώτσησε τον Σέρχιο Πίντο καθώς αυτός βρισκόταν στο έδαφος, αναγκάζοντας έτσι το διαιτητή της αναμέτρησης να του δείξει το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, ο Αργεντινός άσος έβρισε τον τέταρτο διαιτητή, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Μαξ Εμπερλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη μεριά της η γερμανική ομάδα «υποβίβασε» τον Αργεντινό στη δεύτερη ομάδα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.