Σύμφωνος ο ΠΑΣΑΠ στην αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών
Σύμφωνος με την απόφαση της ΕΣΑΠ για αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών είναι ο ΠΑΣΑΠ. Το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών τάχθηκε υπέρ της Λίγκα κάνοντας λόγο για συμπόρευση όλων των φορέων του αθλήματος σε κρίσιμα ζητήματα όπως αυτό της καταβολής των χρημάτων στα ΤΑΠ.
Σύμφωνος με την απόφαση της ΕΣΑΠ για αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών είναι ο ΠΑΣΑΠ. Το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών τάχθηκε υπέρ της Λίγκα κάνοντας λόγο για συμπόρευση όλων των φορέων του αθλήματος σε κρίσιμα ζητήματα όπως αυτό της καταβολής των χρημάτων στα ΤΑΠ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:
«Οι αθλητές του βόλεϊ (οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι διεκδικούν από τις ομάδες τα χρωστούμενα, επιλέγοντας όχι την αποχή, αλλά να αγωνίζονται για το καλό του αθλήματος) στέκονται στο πλευρό της ΕΣΑΠ και θεωρούν μείζον θέμα την καταβολή των 100,000 ευρώ από την πολιτεία, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα στο σύνολό της.
» Στο πρόσφατο παρελθόν το προεδρείο του ΠΑ.Σ.Α.Π. είχε εισηγηθεί στην Ε.Σ.Α.Π. να ζητηθεί κοινή συνάντηση της διοργανώτριας αρχής, της ομοσπονδίας και των αθλητών με τον υφυπουργό πολιτισμού κύριο Νικητιάδη. Θεωρούμε ότι μόνο μέσω της κοινής δράσης όλων των φορέων του αθλήματος μπορεί να επιτευχθεί ο κοινός στόχος και τελικώς η ίδια η επιβίωση του».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο για την 29η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 14:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιούκαστλ – Σάντερλαντ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.