Μείωση 17,6% στα καθρά κέρδη της ΕΥΔΑΠ στο εννεάμηνο του 2010
Μείωση 17,63% στα 15,471 εκατ. ευρώ σημείωσαν τα κέρδη μετά από φόρους της ΕΥΔΑΠ στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2010, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΥΔΑΠ.
Μείωση 2,45% στα 288,451 εκατ. ευρώ σημείωσε ο κύκλος εργασιών της ΕΥΔΑΠ στο εννεάμηνο του 2010.
Τα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν σε 24,311 εκατ. ευρώ, έναντι 27,523 εκατ. ευρώ πέρυσι (μείωση 11,67%), ενώ τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν στα 15,471 εκατ. ευρώ, έναντι 18,782 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού εννεαμήνου (μείωση 17,63%).
Πρέπει να σημειωθεί ότι τα κέρδη του εφετινού εννεαμήνου επιβαρύνθηκαν από την έκτακτη εισφορά έτους 2009 που επιβλήθηκε στα κέρδη των επιχειρήσεων και η οποία ανήλθε στο ποσό των 2,260 εκατ. ευρώ, καθώς και από πρόσθετες προβλέψεις συνολικού ποσού 10,139 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς
- Γερμανία: Υπέρ της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος τέσσερις στους πέντε πολίτες
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442