Σε καλό κλίμα η συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον υφυπουργό Εσωτερικών
Έκτακτη συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ.Ντόλιο, είχαν αργά το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατά την οποία έγινε μια ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που τους απασχολούν. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, ενώ αργότερα συνεδριάζει η Ομοσπονδία για να αποφασίσει συνέχιση ή λήξη των κινητοποιήσεων.
Έκτακτη συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ.Ντόλιο, είχαν αργά το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατά την οποία έγινε μια ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα που τους απασχολούν.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ , Θ. Μπαλασόπουλο, η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αναμένεται να λάβουν την τελική τους απόφαση, στην συνέλευσή τους η οποία θα ξεκινήσει σήμερα στις 5 το απόγευμα.
Το πρωί οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία, προς τα κτίρια του ΥΠΕΣ, στην οδό Σταδίου και στη βασ.Σοφίας, χωρίς όμως να μπορέσουν να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό και υφυπουργό.
Στην προσπάθειά τους να μπουν στο υπουργείο Εσωτερικών, αποκρούστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, όπου σημειώθηκαν μικρής έκτασης συμπλοκές.
Οι εργαζόμενοι στους δήμους διεκδικούν την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης, νέο μισθολόγιο, προάσπιση των δικαιωμάτων των συμβασιούχων, κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους όσον αφορά στο εφάπαξ, την επικουρική σύνταξη και την υγειονομική περίθαλψη.
Περισσότεροι από 33.000 τόνοι σκουπιδιών έχουν συσσωρευθεί στους δρόμους του λεκανοπεδίου, ενώ ο συνολικός όγκος απορριμμάτων ανέρχεται σε 82.500 τόνους σε όλη τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή σήμερα ο 41χρονος – Οι ισχυρισμοί και το σκηνοθετημένο έγκλημα
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»
- Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος Ιουνίου – Παραμένει η αβεβαιότητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442