Εκτός πλάνων του προπονητή της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντσον για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Γουίγκαν είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος λόγω αμυγδαλίτιδας, που ακόμα δεν έχει μπορέσει να ξεπεράσει και ήταν η αιτία για την οποία δεν έπαιξε στο ντέρμπι με την Τσέλσι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World Cup.
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.