Ο Ηρακλής προσεγγίζει τον Σούμποτιτς για την τεχνική ηγεσία του
Το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ηρακλή με τον Λευτέρη Σούμποτιτς εξετάζεται με «θέρμη» από τους διοικούντες την ΚΑΕ και μάλιστα πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον «Πίξι», ο οποίος διετέλεσε βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα τη σεζόν 1993-94, ενώ την επόμενη σεζόν είχε στα χέρια του τα ηνία της ομάδας.
Το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ηρακλή με τον Λευτέρη Σούμποτιτς εξετάζεται με «θέρμη» από τους διοικούντες την ΚΑΕ και μάλιστα πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον «Πίξι», ο οποίος διετέλεσε βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα τη σεζόν 1993-94.
Την επόμενη, δε, χρονιά, έχοντας τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης στα χέρια του, συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση από την ομάδα της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Ο Σούμποτιτς ως το καλοκαίρι ήταν προπονητής της κροατικής, Τσεντεβίτα, ενώ εκτός του Ηρακλή, μετρά στο ελληνικό πρωτάθλημα θητεία σε ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Μαχητές της Χεζμπολάχ «απέτρεψαν» ανάπτυξη ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα με τη Συρία
- Ιράν: Οι ΗΠΑ πωλούν στο Ισραήλ 12.000 βόμβες 470 κιλών αξίας 151,8 εκατ. δολαρίων
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν «ναρκοτρομοκράτες» και στα σύνορα με την Κολομβία
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο και άλλες μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος που είχε στόχο ορμητήριο των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν