Υποψηφιότητα «Λύμπε» και «Πάτσα» για Κομοτηνή
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης γυμνάζονται και πάλι από το απόγευμα της Τρίτης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Αμφότεροι αναμένεται να συμπεριληφθούν και στην αποστολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας (Πέμπτη, 16:00).
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης γυμνάζονται και πάλι από το απόγευμα της Τρίτης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Αμφότεροι αναμένεται να συμπεριληφθούν και στην αποστολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας (Πέμπτη, 16:00).
Η προπόνηση της Τετάρτης θα είναι ανοιχτή μάλιστα για τον κόσμο και τους εκπροσώπους του Τύπου, στους οποίους θα μιλήσει ο Χιμένεθ μετά το την ολοκλήρωσή της και λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Κομοτηνή, όπου την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου (16:00) ρίχνεται στο θεσμό του Κυπέλλου.
Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο είδε και δύο λιγότερα να αφαιρούνται από τα πλάνα του, στην προπόνηση της Τρίτης. Ο λόγος για το Νίκο Λυμπερόπουλο που προπονήθηκε και πάλι κανονικά δίνοντας στον Ισπανό μια πολύ σημαντική λύση ενόψει της συνέχειας, αλλά και του Χρήστου Πατσατζόγλου, που επίσης προπονήθηκε κανονικά.
Ο τελευταίος, μπορεί να βοηθήσει τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου οι Μάκος, Ντιόπ, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο τελευταίος συνεχίζει θεραπεία, όπως και οι Γιάχιτς, Σκόκο, ενώ οι Γεωργέας, Μανωλάς συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση όλων θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη, ενώ σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο Μάκος, που υπολογίζεται απέναντι στον Πανθρακικό, αλλά ενδεχομένως να ξεκουραστεί.
Στο μεταξύ, ο Χιμένεθ αποφάσισε να προωθήσει για το επόμενο διάστημα στην πρώτη ομάδα, ακόμα δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποκτήσει ξεκάθαρη άποψη για τις δυνατότητές τους. Ο λόγος για τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό, Κρίστοφερ Ντούμπερετ και τον 18χρονο επιτελικό μέσο, Γιώργο Κλοναρίδη.
Αμφότεροι διαπρέπουν με την ομάδα Νέων και άρεσαν αρκετά στον ισπανό τεχνικό, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Παλλήνη. Το παιχνίδι παρακολούθησε από κοντά τόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ, όσο και οι συνεργάτες του αλλά και ο Σταύρος Αδαμίδης. Υπενθυμίζεται πως από τους μικρούς έχουν ήδη επαγγελματικό συμβόλαιο οι Φροξυλιάς, Νικόλτσης και προσφάτως ο Αμπντουραχμάνι.
www.sport.gr
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο Βαγιεκάνο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442